Fodbold nyheder

Premier League: Første nedrykker fundet

Af Henrik Varbøl Andersen

Lørdag blev dagen hvor Norwich kunne fejre sin oprykning, men også dagen hvor første nedrykker i sæsonen blev fundet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sheffield United er færdige i Premier League, og de blev dermed den første nedrykker i sæsonen 2020-21. Det blev en realitet lørdag aften, da bundproppen tabte med 0-1 ude til Wolverhampton. Med 19 point op til redning og kun 18 tilbage at spille om er nedrykningen en realitet.


Hele sæsonen igennem har Sheffield-holdet tilhørt bundkampen, og de har haft svært ved at finde de takter, som sikrede dem en fornem 9-plads i sidste sæson. Det blev den tidligere Real Sociedad-angriber Willian Jose, som med sin scoring til 1-0 blev bødlen, der endegyldigt beseglede Sheffield Uniteds skæbne.

Den midlertidige manager i klubben Paul Heckingbottom mente, at aftenens nederlag egentlig opsummerede sæsonen meget godt for nedrykkerne:

- Det handler om resultater ikke? Den eneste ting vi kan kontrollere er vores præstationer. Jeg syntes vi fortjente at få noget med fra kampen, men det opsummerer meget godt vores sæson, sagde han til Sky Sports efter kampen.

West Brom og Fulham kæmper lige for livet i Premier League og for at undgå samme skæbne som Sheffield United. Begge klubber indtager lige nu de øvrige nedrykningspladser i ligaen.

Mere om Sheffield U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE