Fodbold nyheder

Medie:
Real Madrid-stjerne tæt på at forlænge

Af Daniel Jensen

En af klubbens vigtigste spillere et tæt på at forlænge sit ophold med yderligere et år.

Article image
Ritzau-Scanpix

Med Sergio Ramos’ fremtid stadigvæk i det uvisse, har Real Madrid sat alle sejl ind på, at de ikke vil havne i samme situation med Karim Benzema. Franskmandens kontrakt udløber ellers først næste år, men parterne er meget tætte på at være enige om en forlængelse på et år, så Benzema vil være i Madrid indtil 2023. Det skriver det spanske medie Marca.

Real Madrid har en politik om, at de ikke vil tilbyde spillere, der er over 30 år gamle, kontrakter på mere end et år, og det holder de fast i. Grunden til, at forlængelsen allerede kan finde sted nu fremfor næste år, skyldes at klubben ikke vil risikere at stå i samme situation, som de gør med Sergio Ramos lige i øjeblikket, hvor der er meget få måneder til hans kontrakt løber ud.

Karim Benzema har været ”Los Blancos” måske vigtigste spiller i denne sæson. Den 33-årige angriber har lavet 25 mål og seks oplæg i 36 kampe og båret anførerbindet en del gange. Franskmanden har været i den spanske hovedstad siden 2009. Her har han i alt spillet hele 549 kampe, scoret 274 mål og lavet 141 assists for Real Madrid.

Mere om Karim Benzema

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik