Fodbold nyheder

Avis:
Transferkabale sender Varane til United

Af Daniel Fisker

Real Madrid og Manchester United – og måske også Chelsea – er involveret i en transferkabale, som kan gå op i sommerens transfervindue.

Article image

En af sommerens transferkabaler skal ifølge Express starte med, at Manchester United køber Real Madrid-forsvareren Raphael Varane for 513 millioner kroner. Denne pengeindsprøjtning giver ”Los Blancos” mulighed for at erstatte Varane med en af hans landsmænd.

Meget kunne tyde på, at Sevilla-forsvaren Jules Kounde bliver et af sommerens varmeste transferemner. Den 22-årige franskmand, som Real Madrid længe har haft et godt øje til, er udstyret med en frikøbsklausul på 581 millioner kroner.

Transferkabalen bliver dog kompliceret af, at Chelsea også har et godt øje til Jules Kounde. Alternativt er Real Madrid efter sigende også interesserede i Villareal-forsvareren Pau Torres, som dog også står på Manchester Uniteds ønskeliste.

Ole Gunnar Solskjær leder efter en forsvarsmakker til Harry Maguire, men det er afgørende for transferkabalen, at Varane bliver købt af Manchester United, hvorefter det efter al sandsynlighed bliver muligt for Real Madrid at købe Jules Kounde, som Manchester City tidligere har været interesseret i. Sidste sommer købte ”The Citizens” dog Ruben Dias i stedet for.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik