AGF - Randers

Danmark: DBU Pokalen
AGF
Ceres Park & Arena (Århus)Fuld tid0-2
Randers V. Hammershøj-Mistrati (66), M. Egho (Str. 70)
LineupReferatVideo

Randers med det ene ben i pokalfinalen efter sejr i Aarhus

Af Anders Bjørn

Randers tilkæmpede sig en vigtig sejr i den første semifinale i dette års pokalturnering, da kronjyderne vandt 2-0 over AGF.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den første af to semifinaler mellem AGF og Randers blev udkæmpet torsdag aften i Aarhus. Der var lagt op til et slag mellem to lokalrivaler, som tidligere har spillet flere neglebidende opgør.

Fra kampens start tog værterne teten og forsøgte at presse Randers tilbage på banen. Det udmundede sig dog ikke i det store for De Hvide fra Aarhus, og herefter satte hestene fra Kronjylland sig på løjerne. Udeholdet spillede sig til flere store chancer, hvor de fik testet Kamil Grabara af flere omgange.
Herefter bølgede kampen frem og tilbage, hvor kampen mest af alt var en rodet affære, hvor det udviklede sig til en gedigen slåskamp i den jyske muld fremfor en velspillet pokalsemifinale. Derfor gik begge hold i omklædningen med stillingen 0-0.

Efter pausen kom begge hold ud til en forestilling, som i høj grad mindede om det, vi var vidne til i første halvleg. Den rodede affære fortsatte, men det var randrusianerne som til trods tog mest initiativ og var mest nærgående. Efter 66 minutter kom gennembruddet så, hvor Vito Hammershøj-Mistrati dukkede op ved bagerste stolpe efter et hjørnespark, og her kunne midtbanespilleren hamre bolden i nettet.

Blot fire minutter senere gik det galt for AGF igen. Dommer Michael Tykgaard pegede på pletten fordi AGF-målmand Kamil Grabara fældede Mikkel Kallesøe i feltet. Denne chance udnyttede Marvin Egho, og angriberen kunne dermed fordoble Randers’ føring. Herefter var AGF rådvilde. Det århusianske hold kunne ikke finde noget modsvar, og det var til trods for føringen stadig Randers, som var farligst. Det blev dog ikke til flere scoringer i aftenens kamp.

Dermed fik Randers et rigtig godt udgangspunkt forud for returkampen på hjemmebane, som spilles om en uge.


AGF
73Kamil Grabara
18Jesper Juelsgård
16Casper Højer
13Alexander Munksgaard
37Sebastian Hausner
10Patrick Olsen
29Bror Blume ↩60
17Jón Thorsteinsson ↩83
22Benjamin Hvidt
11Gift Links
9Patrick Mortensen
Bænk
1William Eskelinen
38Alexander Ammitzbøll
2Alex Gersbach
15Bubacarr Sanneh
23Thomas Kristensen
7Milan Jevtović ↪83
27 ↪60
Randers
1Patrik Carlgren
15Bjorn Kopplin
11Erik Marxen
8Simon Piesinger
2Simon Graves ↩60
20Vito Hammershøj-Mistrati ↩83
22Mathias Greve
14Frederik Lauenborg ↩83
10Tosin Kehinde ↩83
16Lasse Johnsen
45Marvin Egho ↩90
Bænk
25Jonas Dakir
21Bassala Sambou ↪90
23Nikola Mileusnic ↪83
99Al-Hadji Kamara
5Mathias Nielsen ↪83
7Mikkel Kallesøe ↪60
18Tobias Klysner ↪83

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik