Fodbold nyheder

Bange anelser i Atlético- stjerne udgår af træningen

Af Christian Kern Hansen

Atletico Madrid-stjernen Luis Suárez udgik i onsdagens træning med en skade, og det er endnu uvist hvor slemt det egentlig står til med angrebsstjernen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge Football Espana meddeler Cadena Cope, at Atletico Madrid-topscoren Luis Suárez tidligere i dag udgik med en skade i onsdagens træning. Ifølge Football Espana har Cadena Cope yderligere meddelt, at Suárez måtte halte ud fra træningen, og at den medicinske stab i klubben skal finde frem til problemet.

Luis Suárez har været en stor del af årsagen til, at Atletico Madrid på trods af en fornylig markant formnedgang stadig spiller med om det spanske mesterskab. Med 19 mål i 26 La Liga-kampe er han med afstand deres mest scorende spiller, og det kan vise sig at blive et stort tab for hovedstadsklubben, hvis uruguayeren ikke er til rådighed i nogle af de resterende ni kampe.

Atletico Madrid lignede længe en ny spansk mester, men efter flere pointtab er afstanden på nuværende tidspunkt minimal, i det Barcelona blot er et point efter dem, mens ærkerivalerne fra Real Madrid er tre point efter Atletico.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik