Fodbold nyheder

Bekræftet:
Real Madrid-stjerne er ude af aftenens opgør

Af Henrik Varbøl Andersen

Sergio Ramos er ude med skade, og nu må Zidane undvære endnu en forsvarsstjerne til aftenens Champions League-opgør.

Article image
Ritzau-Scanpix

Raphael Varane er ude af aftenens Champions League-opgør mod Liverpool på spaniernes hjemmebane efter han er blevet testet positiv for Covid-19. Det bekræfter Real Madrid på sin hjemmeside her til eftermiddag:

- Real Madrid CF oplyser, at vores spiller Raphael Varane er blevet testet positiv for Covid-19, som blev udført her til morgen.

Reglerne omkring en positiv test gør, at Varane har isoleret sig selv fra omverdenen, og han skal formentlig forblive i den isolation i mere end en uge, som gør at returmødet mod ”The Reds” ligeledes er i fare for den franske forsvarsspiller.

Zinedine Zidane må i forvejen se bort fra klub-ikonet Sergio Ramos, og der lå derfor en nøglerolle til Varane i det centrale forsvar hos ”Los Blancos”. Hvordan Zidane vil løse forsvarsgåden, må vi vente med at se til i aften. Udover returmødet i Champions League må Varane nok også se til, når El Clasico afvikles i weekenden.

Det er første gang siden Champions League-finalen i 2018, at de to storklubber krydser klinger med hinanden. Det bliver altså uden de defensive ankers hos hjemmeholdet, som begge må nøjes med tilskuerroller.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik