Fodbold nyheder

Medie:
München er på vippen

Af Daniel Jensen

UEFA vil sprede folkefesten ud over hele Europa under det kommende EM, men det risikerer at blive uden den tyske storby.

Article image
Ritzau-Scanpix

EM skulle være afviklet sidste år, men blev på grund af den igangværende pandemi skubbet til sommeren i år. Planen fra officiel side er stadigvæk, at turneringen skal afvikles i de 12 byer, som blev tildelt værtskabet, men nu kan München være på vej til at miste deres andel af de kommende kampe, der efter planen skal spilles på Bayern Münchens hjemmebane, Allianz Arena. Det skriver det store tyske nyhedsbureau SID.

UEFA har krævet, at der kommer tilskuere på lægterne under den kommende slutrunde, og de har sat en deadline på onsdag, hvor de forskellige nationer skal komme med en udmelding omkring, om de kan leve op til dette krav. Danmark har allerede meldt ud, at der kommer tilskuere på stadion i København, men i München er man ikke sikre endnu på grund af de stigende coronatal og restriktioner.

Om München bliver en del af pakken, kommer der formentlig en afgørelse omkring på onsdag. Der skal efter planen spilles fodbold i London (England), København (Danmark), Baku (Azerbaijan), Bukarest (Rumænien), Skt. Petersborg (Rusland), Rom (Italien), Amsterdam (Holland), Glasgow (Skotland), Dublin (Irland), Bilbao (Spanien) og München (Tyskland) til sommer.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik