Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Rasmus Padkjær

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens internationale rygter.

Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Annegret Hilse/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Real Madrid er klar til at sælge Martin Ødegaard for at finansiere et køb af Haaland. Ødegaard er i øjeblikket udlånt til Arsenal, og “The Gunners” er ivrige efter at sikre en permanent aftale for den 22-årige midtbanespiller. (Times)

Men Haaland har eftersigende fortalt Real Madrid, at han vil dele omklædningsrum med Martin Ødegaard i næste sæson. (Star)

FC Barcelona ser Inters 23-årige argentinske angriber, Lautaro Martinez, som en sandsynlig mulighed, hvis en aftale med Haaland ikke kommer på tale. (Sport)

PSG overvejer at lade deres franske angriber Kylian Mbappé forlade klubben denne sommer, hvis samtalerne omkring en ny kontrakt fortsætter med at gå i stå. (Le Parisien)

FC Barcelona kunne afslutte deres forfølgelse af Liverpools 30-årige hollandske midtbanespiller, Georginio Wijnaldum, og i stedet give deres 18-årige spanske stjerneskud Ilaix Moriba en nøglerolle på holdet i næste sæson. (Metro)

Juventus vil bringe Evertons italienske angriber Moise Kean, som i øjeblikket er udlånt til PSG. Den 21-årige sluttede sig til “The Toffees” fra netop Juventus i 2019. (Tuttosport)

Inter ønsker at beholde deres belgiske landsholdsangriber, Romelu Lukaku, men et bud på 890 millioner kroner kan tvinge dem til at sælge den 27-årige spiller. (Corierre dello Sport)

Den tidligere engelske landsholds- og Chelsea-spiller Joe Cole er i spil til at blive ny engelsk u-21-landsholdstræner, hvis Aidy Boothroyd bliver fyret. (Sun)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik