Fodbold nyheder

Chelsea forventer hurtigt salg af ny signing

Af Rasmus Padkjær

Ifølge Football Insider forventer Chelsea, at en af sommerens store signings kun vil være i klubben i kort tid endnu.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea var særdeles aktive i sommerens transfervindue, hvor london-klubben brugte over en milliard kroner på nye spillere. En af de spillere klubben hentede var Timo Werner fra RB Leipzig. Den engelske storklub udløste den tyske angribers frikøbsklausul på omkring 390 millioner kroner. Der var store forventninger til den 25-årige spiller, men Timo Werner har ikke just levet op til forventningerne.

Det er blevet til 10 mål og ni assist i 37 kampe i alle turneringer for den tyske angriber, som kun har fundet netmaskerne i Premier League fem gange. Der var en en forventning om, at ansættelsen af Chelseas nye tyske manager, Thomas Tuchel, kunne være til fordel for Timo Werner, men det er heller ikke blevet en realitet.

Flere Chelsea-kilder har fortalt til Football Insider, at man i Chelsea derfor har en forventning om, at Werner forlader klubben inden for kort tid. Ifølge Football Insider er det meget muligt, at tyskeren allerede bliver solgt til sommer, og ellers står han til at forlade klubben inden for et år eller to år.

Mere om Timo Werner

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik