Fodbold nyheder

AaB-angriber på vej væk?

Af Oscar A. Olesen

En af nordjydernes helt store fanfavoritter står til at forlade klubben til sommer, da hans kontrakt udløber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tom van Weerts kontrakt med AaB udløber til sommer, og der er angiveligt ingen snak om en eventuel forlængelse i øjeblikket, hvilket kan tyde på, at hollænderen skal skærpe sommerens søgen efter en ny arbejdsgiver. Selv er van Weert også usikker på, hvad fremtidens fodboldkarriere skal bringe. Det siger han til Nordjyske ifølge Tipsbladet.

- Jeg ved ikke, hvad der skal ske efter sommer, for det har vi ikke snakket om, men jeg vil gøre alt for, at AaB får så gode resultater som muligt. Jeg vil give alt for holdet og klubben, for den fortjener ikke at ligge nummer 10 i Superligaen.

I gårsdagens 1-0-sejr over SønderjyskE var det første gang, at den folkepopulære hollænder startede inde for de rød- og hvidstribede nordjyder i forårssæsonen. AaB-træneren Martí Cifuentes har efter sin ankomst hentet et par nye angribere til klubben, og der er derfor ikke noget at sige til, at konkurrencen oppe foran er blevet styrket. Især Tim Prica og Martin Samuelsen virker til at være den spanske træners klare førstevalg.

Tom van Weert er i skrivende stund noteret for 19 Superliga-kampe i indeværende sæson, hvor det blot er blevet til tre mål. I van Weerts øvrige sæsoner i AaB blev det til henholdsvis otte og 10 liga-mål.

Mere om Tom van Weert

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik