Fodbold nyheder

Medie:
United jagter Juventus-stjerne, men...

Af Niels Nedergaard

Ifølge mediet Todo Fichajes jagter Manchester United angiveligt Juventus-stjernen Mattijs de Ligt, da den engelske storklub er på udkig efter forstærkninger til forsvaret.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er ude efter forstærkninger til defensiven. Derfor har den engelske storklub ifølge mediet Todo Fichajes rettet blikket mod det italienske, hvor Juventus-profilen Mattijs de Ligt skulle stå højt på englændernes ønske liste. Der er dog ét men…

For tidligere mandag kunne Indkast.dk i dagens internationale rygter fortælle, at Juventus ikke ønsker at sælge Mattijs de Ligt. En historie, som oprindeligt kommer fra det italienske medie Calciomercato.

Historien har dog ikke fået Manchester United til at opgive håbet om et styrke defensiven ved at hente den hollandske forsvarsspiller til klubben. For ifølge Todo Fichajes skulle United være villige til at smide omkring 560 millioner kroner på bordet for de Ligt.

Og Mattijs de Ligt er da også kendt af Manchester United. Han har nemlig Mino Raiola som agent, og ham kender den engelske storklub særdeles godt, eftersom Raiola også repræsenterer den franske stjerne Paul Pogba, som i øjeblikket optræder i United-trøjen.

Tidligere har Manchester United også været kædet heftigt sammen med Real Madrid-stjernen Sergio Ramos, som ikke ser ud til at forlænge sin nuværende aftale med den spanske storklub. Også holdkammeraten Raphael Varane har været rygtet til Old Trafford af flere omgange, men et skifte synes aldrig at have været tæt på.

Nu er det så Mattijs de Ligt, der altså er på rygtebørsen, hvor han sættes i forbindelse med et muligt skifte til Manchester United. Men ifølge Calciomercato bliver en aftale ikke lukket, da Juventus ikke ønsker at sælge sin hollandske forsvarsprofil.

Mattijs de Ligt har spillet 60 kampe for Juventus, siden han kom til klubben i sommeren 2019, hvor italienerne snuppede hollænderens underskrift for snuden af FC Barcelona.

Mere om Matthijs de Ligt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik