Fodbold nyheder

Avis:
Juventus vil bytte sig til Héctor Bellerín

Af Daniel Fisker

Juventus er villige til at sende to spillere til London, hvis Arsenal til gengæld sender Héctor Bellerín til Torino.

Article image
Ritzau-Scanpix

Héctor Bellerín har – bortset fra et lejeophold i Watford – tilbragt næsten 10 år i Arsenal, men noget kunne tyde på, at den spanske højreback forlader ”The Gunners” efter den igangværende sæson. Juventus, FC Barcelona og Paris Saint-Germain er efter sigende ivrige efter at få fingrene i 25-årige Bellerín.

Det skulle dog være ”Den Gamle Dame”, som fører kapløbet om Bellerín, hvis den lynhurtige højeback forlader Emirates Stadium til sommer. Mirror rapporterer – via TuttoJuve – at to Juventus-spillere kan blive en del af betalingen for Bellerín: Adrien Rabiot og Douglas Costa.

Adrien Rabiot har ikke ligefrem været fast mand på Andrea Pirlos hold, selvom han står noteret for 20 Serie A-kampe i denne sæson, mens den brasilianske kantspiller Douglas Costa, som i denne sæson er udlejet til sin tidligere klub Bayern München, ikke har fået fodfæste i det sydtyske.

Det vil derfor være oplagt for Juventus at forsøge at bytte sig til Bellerín, som på langt sigt kan erstatte 32-årige Juan Cuadrado på Juventus’ højreback. Arsenal forlanger efter sigende 225 millioner kroner for Bellerín, mens Rabiot og Costa – ifølge Transfermarkt – er 327 millioner kroner værd tilsammen.

Mere om Bellerín

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik