Tottenham - Burnley

England: Premier League
Tottenham G. Bale (2), H. Kane (15), L. Moura (31), G. Bale (55)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid4-0
Burnley
LineupReferat

Mourinho storroser udskældt stjerne:
Han er bedre end nogensinde

Af Victor Nyrup

Jose Mourinho er meget tilfreds med Gareth Bale, efter waliserens to scoringer mod Burnley i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Tottenham i september hentede klubbens tidligere stjernespiller Gareth Bale tilbage fra Real Madrid på leje var der mange løftede øjenbryn hos eksperter og journalister, da den walisiske kantspiller hovedsageligt har været at finde på bænken i den spanske hovedstad de sidste par sæsoner. Bales retur til Nordlondon har heller ikke været nogen dans på roser, og lejesvenden har i store dele af sæsonen lignet mere en bænkevarmer end en stjernespiller.

Bale har også i denne sæson været hæmmet af skader, ligesom han var det i sin tid i Real Madrid, og inden denne spillerunde havde waliseren kun bidraget med et mål og en assist i Premier League, hvilket har ført til en del kritik af den løntunge offensivspiller. Noget kunne dog tyde på, at Bales held er ved at vende, efter at den firedobbelte Champions League-vinder har præsteret tre mål og to assist i sine seneste tre kampe i alle turneringer. Senest scorede kantspilleren to mål i Premier League-kampen mod Burnley, hvor det også blev til et oplæg fra den venstrebenede lejesvend.

Waliserens nyfundne form er ikke gået ubemærket hen i hans engelske klub, hvor Bale for første gang siden sit skifte er blevet valgt til startopstillingen i Premier League tre gange i træk. Ifølge Tottenhams manager Jose Mourinho har Bale aldrig været bedre, end han er nu, og den nylige opblomstring er med til at modbevise den massive kritik, som flere medier har rette mod den spanskejede stjerne.

- Nogle gange skriver folk ting, og nogle gange finder nogen (medier og journalister, red.) på historier, selvom de ikke er sande. Sandheden er, at der ikke er en eneste manager i verden, som Gareth Bale ikke ville få spilletid af, når han er i god form, og han er bedre end nogensinde for tiden, siger Jose Mourinho ifølge Sky Sports.

Tottenham
(4-2-3-1)
1Hugo Lloris (C)
24Serge Aurier ↩81
6Davinson Sánchez
4Toby Alderweireld
3Reguilón
28Tanguy NDombèlé
5Pierre-Emile Højbjerg
9Gareth Bale ↩70
27Lucas Moura ↩66
7Son Heung-Min
10Harry Kane
Bænk
12Joe Hart
45Carlos
2Matt Doherty ↪81
33Ben Davies
8Harry Winks
11Erik Lamela ↪70
15Eric Dier
17Moussa Sissoko
20Dele Alli ↪66
Burnley
(4-4-2)
1Nick Pope
2Matthew Lowton
5James Tarkowski
6Ben Mee (C)
3Charlie Taylor
8Josh Brownhill
18Ashley Westwood
4Jack Cork ↩81
11Dwight McNeil
27Matěj Vydra ↩73
19Jay Rodriguez ↩88
Bænk
15Bailey Peacock-Farrell
9Chris Wood ↪73
26Phil Bardsley
28Kevin Long
34Jimmy Dunne
45Anthony Driscoll-Glennon
16Dale Stephens ↪81
38Lewis Richardson ↪88
41Josh Benson

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik