Fodbold nyheder

Det lysner i Liverpool

Af Daniel Fisker

Alisson, Fabinho og Diogo Jota ser alle ud til at kunne komme i aktion, når Liverpool tørner sammen med Chelsea torsdag aften.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool havde tabt fire Premier League-kampe, inden de forsvarende mestre søndag skulle op imod bundbroppen Sheffield United. Her tilkæmpede ”The Reds” sig en 2-0-sejr, som klubbens manager Jürgen Klopp håber på at kunne bygge videre på.

En trio af spillere, som man ellers måtte se langt efter i søndagens kamp mod Sheffield United, ser ud til at kunne gøre comeback, når Liverpool torsdag skal på en svær opgave mod Chelsea. Alisson, Fabinho og Diogo Jota kan alle komme i aktion, selvom sidstnævnte i øjeblikket døjer med sygdom.

- Jeg er ret sikker på, at Alisson og Fabinho kan spille, udtaler Jürgen Klopp ifølge Goal.com.

- Diogo (Jota, red.) var sammen med os på hotellet, men han blev syg i løbet af natten, så vi var nødt til at sende ham hjem.

- Så det kommer selvfølgelig an på, hvor hurtigt han kommer sig.

- Jeg tror, at Diogo er klar til på torsdag, men jeg ved det ikke i øjeblikket.

- Fabinho har trænet med holdet to gange, og han skulle være ret tæt på en plads i truppen – det er jeg sikker på.

Alisson var ikke på banen søndag på grund af et tragisk dødsfald i familien. Fabinho måtte udgå med en skade, da Liverpool tørnede sammen med Manchester United i FA Cuppen den 24. januar, mens Diogo Jota måtte udgå med en knæskade, da Liverpool i december besøgte FC Midtjylland.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik