Fodbold nyheder

Kaos i Schalke

Af Henrik Varbøl Andersen

Klubben befinder sig på sidstepladsen i Bundesligaen, og har katastrofe kurs mod nedrykning.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der hersker i øjeblikket stort kaos i Bundesligaklubben Schalke 04, som formentlig skal have deres femte cheftræner i sæsonen. Sport1 melder, at klubben har fyret cheftræner Christian Gross, sportsdirektør Jochen Schneider, team manager Sascha Riether og den fysiske træner Werner Leuthard.

Det kommer ovenpå lørdagens svidende nederlag på 1-5 ude mod Stuttgart, hvilket efterlader klubben tilbage på sidstepladsen med blot ni point og lige så mange point op til 15 pladsen, som sikrer overlevelse i Bundesligaen.

Unægtelig noget af en deroute for den tyske storklub, som blot har scoret 16 mål i 23 kampe, mens der er røget hele 61 mål ind. Det er nok noget af en opgave den femte cheftræner på sæsonen vil stå overfor, hvis ”Die Königsblaue” skal overleve en tur ned i den næstbedste række.

Fyringen kommer ikke blot ovenpå et nederlag, men også ovenpå historien om stor utilfredshed i spillertruppen med træner Gross. Det var angiveligt flere af de ledende spillere i truppen, som ifølge Kicker og Sky krævede trænerens afgang.

Spillerne er utilfredse med trænerens metoder, og de mener, at han bærer et kæmpe ansvar for alle de skader holdet har. Han har derudover også rodet rundt i egne og modstandernes navne på spillerne ifølge Kicker.

Klubben har ikke ønsket at kommentere nyheden endnu, så fyringen er ikke officiel.

Mere om Schalke 04

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik