Fodbold nyheder

Zlatan Ibrahimovic:
Denne mand er den bedste fodboldspiller nogensinde

Af Asbjørn Steffensen

Den svenske superstjerne kårer sit idol, brasilianske Ronaldo, til den bedste fodboldspiller nogensinde.


Med sin enorme tro på egne evner og konstante sammenligning af sig selv med majestætiske dyr eller guder skulle man tro, at Zlatan Ibrahimovics yndlingsspiller var ham selv. Men sådan forholder det sig ikke. Svenskeren har nemlig altid set op til det brasilianske fænomen, Ronaldo, som han mener er den bedste fodboldspiller nogensinde.

Zlatan sætter verdensmesteren fra 2002 foran spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i snakken om, hvem den bedste fodboldspiller nogensinde er. Det fortalte han inden Europa League-kampen mod Rød Stjerne Beograd.

- Jeg behøver ikke beskrive Ronaldo, "Fænomenet". Jeg siger altid, at du har spillere som spiller spillet, og så er der spillere, som er spillet. For mig er Ronaldo simpelthen spillet. Når du ser ham spille, alle ville være som ham, sagde Zlatan til Discovery Plus og fortsatte:

- Måden han bevægede sig på, lavede sine finter og måden han lavede "slangen" på. Måden han bevægede sig på, betyder for mig, at han er den bedste spiller nogensinde, ingen tvivl.

Zlatan og Ronaldo har flere af de samme klubber på deres CV. Begge har spillet i klubberne Inter, Barcelona og AC Milan. Ingen af de to angribere har aldrig formået at vinde Champions League-trofæet.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik