Fodbold nyheder

Burnley-keeper kan fuldende keeperkabale

Af Nicolai Christensen

Mauricio Pochettino er interesseret i at blive genforenet med Hugo Lloris i Paris-St Germain, som ville efterlade Jose Mourinho uden en keeper i Tottenham. ”The Special One” har dog én bestemt i kikkerten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne om Tottenham-spillere til PSG siden Pochettino ankom til den franske hovedstad har været mange, men et af de mest vedholdende rygter er en mulig genforening mellem Pochettino og Lloris. Flere medier heriblandt Mail har længe rapporteret om interessen i den VM-vindende keeper fra PSG, og det virker ikke usandsynligt, at et skifte fra Tottenham til PSG kunne ske til sommer.

Det ville efterlade Spurs og Mourinho uden en førstekeeper, men specielt én målmand skulle portugiseren være interesseret i at erstatte Lloris med. Mail erfarer, at 28-årige Nick Pope skulle være Tottenhams førstevalg på keeper-positionen, da Mourinho har set sig varm på englænderen.

Pope skulle eftersigende ligge i et prisleje omkring de 260 mio. kroner, hvis man skulle være interesseret i at hente landsholdskeeperen. Keeper-kabalen ville derfor kunne gå fint op med Lloris, der ville tilslutte sig sin tidligere chef i den franske hovedstad, og Pope der endelig ville kunne komme et step op ift. klub.

Nick Pope har i denne sæson spillet 24 kampe for Burnley i Premier League, hvor det er blevet til ni clean-sheets, og en placering som nummer tre over de målmænd med flest redninger.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik