Fodbold nyheder

Celtic-boss trækker sig:
Det har været skuffende

Af Oscar A. Olesen

Neil Lennon har på baggrund af en skuffende sæson med Celtic valgt at stoppe som manager i klubben med øjeblikkelig virkning.

Article image
Ritzau-Scanpix

18 point er i skrivende stund det forspring Rangers har ned til ærkerivalerne fra Celtic, hvilket er noget ”The Bhoys” og deres fans har meget svært ved, at skulle acceptere. De grøn- og hvidstribede har vundet det skotske mesterskab i de ni forgangene år, og ligaens 2. plads er derfor en uvant situation for klubben, der også anses for at være særdeles skuffende. Det er dog ikke kun ligaens Premiership, som har været en skuffelse for Celtic i indeværende sæson. Holdet er desuden slået ud af den hjemlige pokalturnering, ligesom de også røg ud af Europa League med et brag. Det har Celtic-manageren Neil Lennon valgt at tage konsekvensen af, og trukket sig fra posten med øjeblikkelig virkning.

- Vi har af mange forskellige årsager haft en svær sæson, og selvfølgelig er det frustrerende og skuffende, at vi ikke har nået samme højder som tidligere. Jeg har arbejdet hårdere end nogensinde på at vende tingene, men desværre har vi ikke ramt den gode periode, som vi havde brug for. Jeg har altid givet mit bedste til klubben og været stolt af at levere medaljer til Celtic-fansene. Klubben vil altid være en del af mig, og jeg vil altid være Celtic-tilhænger, slutter 49-årige Neil Lennon til Celtics egen hjemmeside.

Dette var Neil Lennons anden periode som manager for klubben, sidst var fra 2010 til 2014. I sidste sæson førte han Celtic til top i samtlige hjemlige turneringer.

Klubbens nuværende assistent John Kennedy tager over som fungerende midlertidig manager.

Mere om Celtic

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik