Fodbold nyheder

ESPN:
Barca intensiverer jagten på svensk-komet

Af Silas Steiner

Alexander Isak er en af de varmeste navne i sommerens transfervindue, og FC Barcelona skulle derfor været yderst interesserede i at hente den 21-årige svensker.

Article image

Alexander Isak har haft en glimrende sæson i Real Sociedad. 12 mål i 20 kampe er det blevet til for den unge svenske angriber, som nyder stor succes i baskerlandsklubben. Den imponerende målform har angiveligt fået selveste FC Barcelona til at kigge nærmere på Alexander Isak, da den katalanske storklub er på udkig efter en ny angriber til sommer.

ESPNs kilder meddeler, at Barcelona nu går hårdt ind i kampen for at sikre sig Isaks underskrift. Klubben vinkede i sommers farvel til Luis Suarez, og siden har FC Barcelona kun haft Martin Braithwaite og Antoine Griezmann til at udfylde den forreste plads i Barcelonas angreb. Dog skriver mediet, at grundet Barcas økonomiske situation samt en fortsat mangel på en præsident, har klubben ikke haft midlerne til at gå ud og købe en erstatning for Suarez.

Alexander Isak har ifølge ESPN en frikøbsklausul på 521,5 millioner kroner i sin nuværende kontrakt med Real Sociedad. Dog har svenskeren tidligere klub, Borussia Dortmund, sikret sig en tilbage-købsklausul på kun 223,5 millioner kroner. FC Barcelona skal derfor hive væsentligt flere penge op af lommen, såfremt katalanerne ønsker at købe Alexander Isak.

Real Sociedad ligger i øjeblikket på en 5. plads i La Liga og har nu kun seks point op til FC Barcelona på 4. pladsen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik