Fodbold nyheder

Martin Braithwaite bliver slagtet i de spanske medier efter mareridtskamp

Af Rasmus Padkjær

FC Barcelona smed søndag vigtige point i mesterskabskampen, hvor Martin Briathwaite ikke formåede at blive afgørende.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona spillede søndag 1-1 med Cádiz CF, som udlignede på et straffespark i det 89. minut. Barcelona-spillerne har fået en hård medfart i de spanske medier efter nederlaget, og det gælder også Martin Braithwaite, som startede kampen på bænken. Han blev indskiftet da der var spillet 65 minutter, men spillede en mareridtskamp.

- Han fik den sidste halve time til at vise sig frem som Griezmanns erstatning, men han viste ingenting. Danskeren var usynlig og spillede ingen rolle i kombinationsspillet, skriver Marca.

I den samme artikel har læserne rangeret spillernes præstationer, og her har kun Busquets, Griezmann og Lenglet fået flere negative stemmer. I et andet spansk medie har Braithwaite fået karakteren to ud af 10, hvor kun Lenglet har fået en lavere karakter.

- Braithwaite kom aldrig i gang. Han sov i alle de situationer, hvor hans tilstedeværelse var nødvendig, skrev ElDesmarque om præsentationen.

FC Barcelona ligger på tredjepladsen i La Liga med otte point op til Atléctico Madrid på førstepladsen. Hvis Sevilla, som ligger på fjerdepladsen, vinder deres kamp i dag mod Osasuna, ryger Barcelona ned på fjerdepladsen. FC Barcelonas næste kamp er på onsdag mod Elche FC, hvor de har mulighed for at revanchere den dårlige kamp i går.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik