Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 0)
RB Leipzig
Liverpool
M. Salah (53), S. Mané (58)
Oscar A. Olesen

Lettet Klopp: Beviste tvivlerne forkert

Liverpool har i den seneste tid været udsat for stor kritik, men med gårsdagens sejr over RB Leipzig tog ”The Reds” et vigtigt skridt i den rigtige retning.
Liverpool-manageren Jürgen Klopp var svært tilfreds med sine spillere efter gårsdagens 2-0-sejr over RB Leipzig i første runde af Champions League-ottendedelsfinalerne, og mener samtidig, at de der tvivlede på klubben, må stå tilbage med en lang næse. Med sejren formåede Liverpool også at ende stimen på tre nederlag i streg, og har nu allerede en fod i den fornemmeste klubturnerings kvartfinaler.

- Mange mennesker ventede på, at vi smed det hele igen i går, men det gjorde vi ikke. Det er jeg virkelig glad for. Vi ved, at Leipzig kan være et svært hold at møde. Den måde de løber sine modstandere over på, med fart og fysik viser, at de er gode til næsten alt. Vi kontrollerede dem på en sublim måde, og selvom de havde deres momenter undervejs i kampen, fik vi det fortjente resultat, udtaler Jürgen Klopp til BT Sport ifølge Sky Sports.

Klopp indrømmer dog, at Liverpool-mandskabets seneste form ville få truppen til at virke sårbar, og med tanke på modstanderne der kæmper med om Bundesliga-trofæet, var den tyske manager glad for at se sit hold bevise tvivlerne forkert.

- Man kan ikke bygge en stor mentalitet op baseret på en enkelt kamp. I dag var vi gode, og vi fortjente som sagt sejren, men det her er udelukkende resultatet af første runde. Vi beviste tvivlerne forkert, og jeg er virkelig glad for mit holds præstation, slutter Jürgen Klopp.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER