Fodbold nyheder

Officielt:
Villas-Boas siger op i Marseille

Af Silas Steiner

Portugiske André Villas-Boas har lagt sin opsigelse hos Marseille-ledelsen efter uenigheder omkring den sportslige politik i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

André Villas-Boas har opsagt sin stilling som cheftræner for Marseille efter uoverenstemmelser med klubbens ledelse. Marseille har dog endnu ikke hverken godkendt eller afvist hans opsigelse ifølge BBC.

Marseilles resultater har i denne sæson været yderst svingende, da klubben lige nu befinder sig på en niendeplads i den franske Ligue 1. Forholdet mellem ledelsen og den tidligere Chelsea- og Tottenham manager har derfor været yderst turbulent, hvilket kulminerede i indkøbet af Olivier Ntcham fra Celtic, som André Villas-Boas sagde nej til.

- Transfervinduet lukkede ved ankomsten af en ny spiller. Denne beslutning blev ikke taget af mig. Jeg havde intet med det at gøre. Faktisk fandt jeg ud af det i pressen her i morges. Det er specifikt en spiller, som jeg har sagt nej til, siger André Villas-Boas til en pressekonference ifølge BBC.

André Villas-Boas siger tilmed, at han ikke vil have penge eller noget som helst fra Marseille, men at han blot ønsker at forlade klubben.

- Jeg venter på et svar. Det kan blive et nej, også ville vi fortsætte. Jeg vil ikke have nogle penge, jeg vil bare væk, siger André Villas-Boas.

André Villas-Boas har været træner i Marseille siden 2019, hvor han underskrev en to-årig aftale. Træneren har derfor kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med klubben.

Mere om Marseille

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik