Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodboldens afslapning

Slap af i et udespa efter træningen…
Hvis du ikke er til vinterbadning i havet, men alligevel gerne vil bade udendørs, så kan det være, at du skulle investere i et oppusteligt spabad til haven. Læs med her og få tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan få indrettet haven med et spabad, som du kan bruge efter en god løbetur.

Hvis du og din familie elsker at bade og egentlig gerne vil hoppe med på bølgen med udendørsbadning i alt slags vejr efter I er færdig med at træne, men alligevel ikke lige har mod på at springe ud som vinterbader, så kan det være, at I skulle se jer om efter en luksus spa til haven.


Indret haven med en luksus spabad
Haven er blevet et ekstra rum, som vi kan boltre os i hele året rundt. Det er blevet virkelig populært at indrette haven med store terrasser med bløde stole, bål fad og grill, som vi kan benytte om sommeren og om vinteren bruger vi f.eks. et orangeri eller et drivhus med brændeovn, som vores ekstra uderum. Men hvad med at gøre hele have-oplevelsen endnu mere lækker med en luksus spabad? På den måde kan I bade, når det passer jer – og man behøver ikke pakke bilen og gøre det til et projekt, når familien gerne vil slappe af med en badeoplevelse.

Brug en luksusspa i hverdagen og få en skøn hverdagsoplevelse – og lad ungerne boltre sig i haven med vand på de varme dage – under opsyn selvfølgelig. Det giver en ekstra frihed at have sit eget spabad i haven. Ungerne kan bade og have det sjovt sammen med vennerne, mens I griller og hygger på terrassen – eller planter blomster, slår græs eller maler huset udvendigt. Og efter endt arbejde og når ungerne sover, kan I selv have en spadag i haven med champagne og kærestetid. På den måde får I udnyttet tiden bedst muligt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER