Fodbold nyheder

Serie A-klub vil have Giroud

Af Asbjørn Steffensen

Roma skulle efter sigende være interesserede i at hente den 34-årige franskmand til klubben.


Edin Dzeko er røget uklar med sin træner Roma Paulo Fonseca i Serie A-klubben Roma. Den bosniske angriber har trænet separeret fra truppen den sidste uges tid, hvilket kan betyde, at Dzekos tid som Roma-spiller snart er overstået. Ifølge flere medier i Italien, vil den 34-årige angriber gerne forlade klubben i januars transfervindue.

Il Corriero dello Sport skriver, at Real Madrid ønskede at lave en byttehandel mellem Dzeko og deres Mariano Diaz, men at Diaz ikke ønskede at komme til Roma. I stedet kigger den italienske hovedstadsklub nu mod Chelsea, for at finde en mulig afløser til Dzeko.

Jævnaldrende Olivier Giroud har efterhånden langt til en startplads hos London-klubben, og med tilgangen af Thomas Tuchel som manager, ser fremtiden usikker ud for franskmanden. Roma skulle dog efter sigende være klar på at lave en byttehandel med de to angribere. Det vil dog kræve, at Olivier Giroud forlænger sin kontrakt, da han på papiret er færdig i Chelsea til sommer.

Giroud er primært blevet brugt som indskifter denne sæson for Chelsea, men i efterårets Champions League-kamp mod Sevilla overraskede den franske angriber og scorede hele fire mål i en kamp.

Danske Martin Braithwaite, der spiller i Barcelona, er også blevet nævnt i sammenhæng med Roma.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik