Fodbold nyheder

Tysker tæt på managersædet i Chelsea

Af Henrik Varbøl Andersen

Han har stået i spidsen for Mainz, Dortmund og Paris – nu ser næste destination ud til at blive Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge Goal er Chelsea tæt på at kunne præsentere Thomas Tuchel som deres næste manager efter fyringen af Frank Lampard. Tyskeren kommer fra et ophold hos Paris Saint-Germain, hvorfra han blev fyret op til juledagene sidste år.

Tuchel skulle allerede være på vej til Stamford Bridge, hvor det ventes, at han lander senere i dag og præsenteres som klubbens nye manager. Dermed kan tyskeren allerede nå at få sin debut som Chelsea-manager i morgen når holdet møder Wolverhampton i Premier League.

Tuchel er på flere områder blevet sammenlignet med sin landsmand og trænerkollega Jürgen Klopp. Hans karriere har også bragt ham forbi et par af de samme klubber. I 2009 var han chef for truppen i Mainz 05, og han tog over efter Jürgen Klopp i Borussia Dortmund i 2015, hvorfra han blev fyret i 2017.

Senest har han som sagt haft ansvaret for stjernerne i Paris, som han sidste år førte til Champions League-finalen. Nu håber Roman Abramovich formentlig, at han har fundet afløseren for Lampard, som kan føre klubben tilbage i topstriden i England.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik