Fodbold nyheder

Koeman priser sig lykkelig for Ter Stegen

Af Daniel Fisker

FC Barcelona-træneren Ronald Koeman er glad for søndagens 2-0-sejr over Elche. Den hollandske træner er især glad for sin målmand Marc-Andre ter Stegen.

Article image

FC Barcelona kom søndag tilbage på sporet, da Elche blev besejret 2-0. Den catalanske storklub havde ellers leveret en række tvivlsomme resultater i det tætpakkede januar-kampprogram.

Først skulle Barca ud i forlænget spilletid for at besejre Real Sociedad i den spanske Super Cup, inden Athletic Club Bilbao besejrede Barca i Super Cuppen – også efter forlænget spilletid.

Den 21. januar måtte Barca nøjes med 0-0 i Copa del Rey, da Cornella skulle forsøge at holde den catalanske storklub fra fadet. Det lykkedes dog ikke for Segunda División-klubben i den forlængede spilletid.

FC Barcelona-træneren Ronald Koeman var tilfreds med søndagens sejr. Søndagens LaLiga-kamp mod Elche kunne dog være blevet meget spændende, hvis ikke det var for Marc-Andre ter Stegen.

- Jeg er meget glad for, hvordan vi vandt, udtaler Ronald Koeman ifølge Football Espana.

- Vi har spillet mange kampe i løbet af de seneste dage, og vi har været meget fokuserede.

- Vi var vores modstandere overlegne, vi var tålmodige, vi stjal bolde. Det var svært at score, fordi de havde masser af folk bag bolden, men vi pressede dem godt.

- De havde kun en chance, og den var stor på grund af en defensiv fejl, men Marc-Andre ter Stegen var rigtig god i 1-mod-1-situationen.

- Vi er heldige at have en fantastisk målmand, fordi de ellers havde udlignet.

- Det bedste ved kampen i dag var vores presspil og vores spil uden bolden. Vi er simpelthen bare vindere.

FC Barcelona generobrede med søndagens sejr tredjepladsen i LaLiga. Der er dog stadigvæk syv point op til Atlético Madrid, som tilmed har to kampe i baghånden, på førstepladsen.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik