Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Et danskerskifte kan være på vej i det italienske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den franske forsvarsstjerne Raphael Varane ønsker nye udfordringer, og der vil han forlade Bernabeu og Real Madrid. (Sport)

Sevilla ønsker at hente Atalantas Alejandro Gomez. De vil i første omgang leje den 32-årige, og så skal der være en købsoption i aftalen. (Tuttomercatoweb)

Yaya Toure er angiveligt tæt på sit første trænerjob. Der skulle være tale om Olimpik Donetsk i Ukraine. (Daily Mail)

Danske Lucas Lerager kan være på vej til at lave et skifte fra Genoa til Torino. Leragers tidligere træner, Davide Nicola, har for nylig overtaget styringen hos Torino. (Goal)

Galatasaray vil hente Halil Dervisoglu, der i øjeblikket er i danskerklubben Brentford. Der meldes om, at forhandlingerne mellem spilleren og klubben allerede er i gang. (Galatasarays Twitter)

Stephan El Shaaraway er meget vel snart ny spiller i Roma. Italieneren har været nogle sæsoner i kinesisk fodbold, hvor han er på kontrakt hos Shanghai Shenhua, men lørdag skal han angiveligt gennemgå lægetjekket i Roma. (Marca)

Bayern München skulle være klar til at sælge Corentin Tolisso. Der er andre kvalitetsspillere til midtbanen i Bayern, og PSG skulle være klar til at hente franskmanden. (Bild)

Real Sociedads manager, Imanol Alguacil, siger, at den 29-årige angriber Willian Jose er i detaljerede forhandlinger med Wolverhampton. (Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik