Fodbold nyheder

Guardiola og Klopp i kamp om Wolves-stjerne

Af Nicolai Christensen

Manchester City og Liverpool har i nyere tid kæmpet om diverse spilleres underskrifter, og nu er begge klubber igen interesseret i den samme spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Adama Traore har i de seneste Premier League-sæsoner været rygtet jævnligt til større klubber, og det gør han stadig. Både Pep Guardiola og Jürgen Klopp har nemlig kastet deres blik på den muskuløse hurtigløber fra Wolverhampton.

Ifølge det spanske medie AS har Manchester City, Liverpool og Leeds hele tiden været meldt som de mest interesserede klubber i spanieren, men grundet Wolves´ prissætning af Traore, så er det utænkeligt, at Leeds vil få råd til kantspilleren. Mediet beretter, at Wolverhampton som minimum er ude efter 300 mio. kroner for Traore.

Traore har i denne sæson haft svært ved at få slutprodukt på sine aktioner, der også kan spejles i, at han endnu ikke er kommet på måltavlen i Premier League i denne sæson, hvor han har været involveret i alle 18 kampe for Wolves.

Slutproduktet har været Adama Traore´s store problem indtil videre i sin karriere, men den 24-årige spanier excellerer i mange andre aspekter af spillet, og det er tidligere set, at både Guardiola og Klopp har fået uskarpe offensivspillere til at blive mere målfarlige.


Mere om Adama Traoré

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea