Fodbold nyheder

Sassuolo-direktør:
Han skal ingen steder

Af Daniel Jensen

Eftertragtet midtbanespiller bliver i klubben resten af sæsonen, hvis det står til direktør Giovanni Carnevelli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sassuolo har gang i en god sæson, hvor man i øjeblikket ligger nummer 7 i Serie A, og det er ikke gået ubemærket hen hos de store klubber. Manuel Locatelli har spillet en god sæson, og det har tiltrukket interesse fra nogle af de europæiske giganter såsom Juventus og Manchester City, men klubben har ingen intention om at sælge den 23-årige midtbanespiller - i hvert fald ikke i januar. Det slår klubbens direktør Giovanni Carnevelli fast overfor italienske RAI Sport:

- Når det kommer til vigtige spillere som Locatelli, så vil vi ikke en gang overveje tilbud, der gør, at han skulle skifte midt i sæsonen.

Sassuolo har siden oprykningen og sin første sæson i Serie A i 2013 været et stabilt hold i den øvre del af italiensk fodbold, og i år er ingen undtagelse. Manuel Locatelli har spillet en stor rolle i klubbens succes siden skiftet fra AC Milan, og hans præstationer har gjort, at han sidste år fik debut på det italienske landshold.

Italieneren har spillet 81 kampe for Sassuolo og seks kampe for Italien siden skiftet. Han blev lejet i AC Milan i 2018 og herefter købt fri året efter for 93 millioner kr.

Mere om Sassuolo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik