Fodbold nyheder

Pochettino:
Det her er bare begyndelsen

Af Mathias Guldberg

Efter blot 11 dage som træner for PSG har Mauricio Pochettino allerede vundet sit første trofæ efter 2-1-sejren over Marseille i den franske Super Cup.

Article image

På trods af 11 år i branchen som træner for Espanyol, Southampton og Tottenham havde argentineren Mauricio Pochettino stadig sit første trofæ til gode indtil i går aftes. Det sørgede Mauro Icardi og Neymar Jr. for at lave om på med et mål hver i 2-1-sejren over rivalerne fra Marseille sent onsdag aften.

Argentineren var meget tilfreds efter kampen og mener, at hans arbejde med holdet har båret frugt, og at spillerne langsomt er begyndt at integrere hans ideer i deres spil. Folk kan altså forvente sig mere af PSG i fremtiden, fortæller Pochettino til franske Canal+:

- Det her er bare begyndelsen. Vi tror på, at vi med tiden kan installere vores ideer, og at fremskridtet vil være positivt på grund af kvaliteten i spillertruppen. Vi har ikke meget tid til at træne, men mine spillere fortjener dette trofæ, anerkendelsen, og de har hurtigt tilpasset sig mine forventninger.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik