Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Bayern München vil hente forstærkninger i den næstbedste engelske række, Championship.

Article image
Ritzau-Scanpix

PSG-træner Mauricio Pochettino vil forsøge at hente Sergio Agüero til klubben på en fri transfer, når argentinerens kontrakt med Manchester City udløber til sommer. (Mirror)

Mesut Özil er i kontakt med Fenerbache om en lejeaftale for resten af sæsonen. Arsenal vil ikke betale noget af lønnen, og derfor er tyrkerne tvunget til at betale det hele, hvis skiftet går igennem. (The Guardian)

Atletico Madrids Kieran Trippier skifter formentlig ikke væk fra klubben denne vinter på grund af den ti-ugers karantæne, som han har fået tildelt. (Talksport)

Der har været rygter om Romas interesse i den brasilianske Bernard. Nu siger Bernards manager, Carlo Ancelotti, at der ikke er kontakt mellem Roma og Everton. (Liverpool Echo)

Paris Saint-Germain har i øjeblikket lejet Moise Kean hos Everton. Hvis franskmændene vil gøre den aftale permanent, er Everton åbne overfor det. (The Guardian)

Bayern München er tæt på at hente venstrebacken Omar Richards i Reading. Den 22-åriges kontrakt udløber til sommer, og derfor vil han være ledig på en fri transfer. (Sky Sports)

Napoli-angriber Arkadiusz Milik er transferfri til sommer, og han er ønsket af de bedste Premier League-klubber, siger hans agent. (The Sun)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik