Fodbold nyheder

Denne Chelsea-spiller kan ifølge Michael Owen koste dem titlen

Af Magnus Kisbye

Chelsea har gang i en god sæson i den hjemlige liga. Nu udtaler Premier League-legenden Michael Owen, at en af klubbens spillere kan få titlen til at glide ud af hænderne på ’The Blues’.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea har storspillet i både Champions League og den bedste engelske række i indeværende sæson. Efter 11 kampe ligger London-klubben på 2.-pladsen – to point efter førerholdet Tottenham. Dog udtaler Premier League-legenden Michael Owen i dag, at klubbens angriber Olivier Giroud kan koste dem mesterskabet.

- Han er en all-round spiller. Han gør ikke ekstraordinære ting, men han er utrolig funktionel, som bidrager med meget til holdet, sagde Owen ifølge Metro til Premier League Productions.

- Han kan holde på bolden, lægge den af og score mål. Han har været i ligaen i 10 år, men hvorfor lod Arsenal ham gå? Hvorfor har Chelsea ikke brugt ham? Det er ikke for at sige, at han er en dårlig spiller, men det er nødvendigt at have elite-spillere for at vinde Premier League. Du har brug for en af de bedste i verden.

Giroud har ellers været i storform på det seneste, hvor det i onsdags blev til fire mål i 4-0-sejren over Sevilla i Champions League, mens han senest kom på måltavlen en enkelt gang i gårsdagens 3-1-sejr over Leeds.


Mere om Olivier Giroud

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik