Fodbold nyheder

Allegri favorit til at tage over i Premier League-klub

Af Asbjørn Steffensen

Massimilliano Allegri overtager managerposten fra Mikel Arteta i Arsenal, siger engelsk medie.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har fået en forfærdelig start på Premier League-sæsonen i år, hvor det blandt andet kun er blevet til ét enkelt mål i åbent spil siden starten af oktober. Senest tabte klubben på hjemmebane til Wolverhampton. Kritikken af klubbens manager, Mikel Arteta vokser, og her ikke engang et år efter hans tiltræden, kan han være på vej ud.

Engelske The Sun skriver, at italienske Massimiliano Allegri er favorit til at tage over i Arsenal, skulle Arteta få en fyreseddel i julegave. Hos bookmakerfirmaet Betfair ligger italieneren over blandt andre Thomas Tuchel og Arsenal-legenderne Patrick Vieira og Thierry Henry på listen over favoritterne til at overtage i London-klubben.

Allegri er før blevet rygtet til Arsenal, blandet andet tilbage i 2017, hvor den daværende Juventus-træner ifølge italienske medier fortalte sin familie, at han skulle til Arsenal og overtage posten fra Arsene Wenger. Det blev dog ikke Allegri men Unai Emery, der overtog arven fra Wenger dengang.

Allegri har været uden klub, siden han forlod Juventus i 2019 efter at have vundet fem Serie A-mesterskaber i træk og fire pokaltitler med klubben. Han tog også klubben til to Champions League-finaler i 2015 og 2017.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik