Ferencváros - Barcelona

Europa: Champions League
Ferencváros
Puskás ArénaFuld tid0-3
Barcelona A. Griezmann (14), M. Braithwaite (20), O. Dembélé (Str. 28)
OptaktLineupReferat

Optakt:
Ferencvaros - Barcelona

Af Nicolai Christensen

Barcelona har maksimum point i gruppe G efter de første fire runder, og onsdag kunne det godt tænkes, at catalonierne fortsætter den suveræne stil i Champions League, når Braithwaite og resten af truppen drager til Ungarn. Optakten til opgøret får I her.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar:
Ferencvaros er stadig uden sejr i dette års Champions League, og på papiret så ligner det ikke, at det bliver onsdag, at de undertippede ungarer får deres første sejr. Gæsterne på Puskas Arena er nemlig Barcelona, som stadig ikke har smidt point i dette års udgave af Champions League.

Barcelona har allerede sikret sig videre avancement, og det kan blive Ferencvaros mulighed, da det er set før, at man slækker lidt på koncentrationen, hvis man ikke har det store at spille for. Førstepladsen i puljen vil dog stadig være Ronald Koemans mål, og med en sejr imod Sergiy Rebrovs-tropper så ser det godt ud.

Det første opgør mellem de to mandskaber endte med en 5-1-sejr til Barcelona på Camp Nou. Noget lignende kunne ske onsdag aften, men det forventes, at Koeman til opgøret vælger at spare flere af de normale bærende kræfter. Stærkeste mandskab kommer de i hvert fald ikke i, og det bliver Ferencvaros mulighed.

Ferencvaros spillede uafgjort med Dynamo Kievs i deres indbyrdes opgør, og det ligner, at det bliver en direkte duel om tredjepladsen, når de to hold mødes i den sidste runde af gruppespillet. Så mon ikke, at deres fokus er på den sidste kamp i puljen, og derfor vil forsøge at begrænse nederlaget imod Barcelona, der inde i en god periode.

Ungarerne har haft det svært i Champions League, men er startet godt i deres hjemlige liga, hvor de fører den bedste ungarske række, hvor de efter 10 runder, stadigvæk ikke har tabt.

Skader og karantæner:
Ferencvaros:
Eldar Civic

Barcelona:
Samuel Umtiti
Gerard Pique
Ronald Araujo
Sergi Roberto
Clement Lenglet (Tvivlsom)

Bud på kampens profil:
Som skrevet længere oppe i optakten så forventes det, at Ronald Koeman til opgøret vælger at spare nogle af de normale stamspillere. Derfor kan det godt blive fra anden kant end, hvad vi er vant til at se, og en af de spillere, som forventes at starte imod ungarerne, er Ousmane Dembele. Dembele kom i weekenden ind i anden halvleg og fik scoret et mål, men det blev desværre for franskmanden annulleret, så det vil han forsøge at få revancheret. Hvilken bedre mulighed end at gøre det imod et af de dårligste mandskaber i dette års Champions League.

Bud på kampens resultat:
Det bliver et kampbillede med Barcelona suverænt mest på bolden, og de vil forsøge at afgøre kampen hurtigst muligt. De er inde i en god periode med to sikre 4-0-sejre i bagagen, men vil dog komme til at spare lidt spillere onsdag, men alligevel ender det med en sikker Barca-sejr. Indkast.dk´s bud på kampens resultat bliver derfor 2-0 til Barcelona.

Opgøret bliver fløjtet igang onsdag klokken 21 af Alexey Kulbakov, og kan ses på TV3 Max eller Viaplay.

Ferencváros
(5-4-1)
90Dénes Dibusz (C)
21Endre Botka
25Miha Blažič
5Abraham Frimpong
33Lasha Dvali
26Marcel Heister ↩64
88Isael da Silva Barbosa
18David Siger ↩64
7Wergiton do Rosário Calmon ↩81
77Myrto Uzuni ↩71
10Tokmac Nguen ↩72
Bænk
29Gergő Szécsi
62Levente Őri
22Roko Baturina ↪71
70Franck Boli
8Gergő Lovrencsics ↪64
15Adnan Kovačević
53Dominik Csontos Zoltán
14Ihor Kharatin ↪81
20Róbert Mak ↪72
93Aïssa Laïdouni ↪64
Barcelona
(4-2-3-1)
13Neto
2Sergino Dest
28Óscar Mingueza García
15Clément Lenglet ↩65
18Jordi Alba ↩46
8Miralem Pjanić
5Sergio Busquets (C) ↩46
17Francisco Trincão
7Antoine Griezmann ↩65
11Ousmane Dembélé
9Martin Braithwaite ↩80
Bænk
26Iñaki Peña
36Arnau Tenas Ureña
29Konrad De La Fuente ↪80
24Junior Firpo ↪46
6Carles Aleñà ↪65
12Ricard Puig Martí ↪65
16Pedro González López
19Matheus Fernandes
21Frenkie de Jong ↪46

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik