Nicolai Christensen

Optakt: Ferencvaros – Barcelona

Barcelona har maksimum point i gruppe G efter de første fire runder, og onsdag kunne det godt tænkes, at catalonierne fortsætter den suveræne stil i Champions League, når Braithwaite og resten af truppen drager til Ungarn. Optakten til opgøret får I her.
Kommentar:
Ferencvaros er stadig uden sejr i dette års Champions League, og på papiret så ligner det ikke, at det bliver onsdag, at de undertippede ungarer får deres første sejr. Gæsterne på Puskas Arena er nemlig Barcelona, som stadig ikke har smidt point i dette års udgave af Champions League.

Barcelona har allerede sikret sig videre avancement, og det kan blive Ferencvaros mulighed, da det er set før, at man slækker lidt på koncentrationen, hvis man ikke har det store at spille for. Førstepladsen i puljen vil dog stadig være Ronald Koemans mål, og med en sejr imod Sergiy Rebrovs-tropper så ser det godt ud.

Det første opgør mellem de to mandskaber endte med en 5-1-sejr til Barcelona på Camp Nou. Noget lignende kunne ske onsdag aften, men det forventes, at Koeman til opgøret vælger at spare flere af de normale bærende kræfter. Stærkeste mandskab kommer de i hvert fald ikke i, og det bliver Ferencvaros mulighed.

Ferencvaros spillede uafgjort med Dynamo Kievs i deres indbyrdes opgør, og det ligner, at det bliver en direkte duel om tredjepladsen, når de to hold mødes i den sidste runde af gruppespillet. Så mon ikke, at deres fokus er på den sidste kamp i puljen, og derfor vil forsøge at begrænse nederlaget imod Barcelona, der inde i en god periode.

Ungarerne har haft det svært i Champions League, men er startet godt i deres hjemlige liga, hvor de fører den bedste ungarske række, hvor de efter 10 runder, stadigvæk ikke har tabt.

Bud på kampens profil:
Som skrevet længere oppe i optakten så forventes det, at Ronald Koeman til opgøret vælger at spare nogle af de normale stamspillere. Derfor kan det godt blive fra anden kant end, hvad vi er vant til at se, og en af de spillere, som forventes at starte imod ungarerne, er Ousmane Dembele. Dembele kom i weekenden ind i anden halvleg og fik scoret et mål, men det blev desværre for franskmanden annulleret, så det vil han forsøge at få revancheret. Hvilken bedre mulighed end at gøre det imod et af de dårligste mandskaber i dette års Champions League.

Bud på kampens resultat:
Det bliver et kampbillede med Barcelona suverænt mest på bolden, og de vil forsøge at afgøre kampen hurtigst muligt. De er inde i en god periode med to sikre 4-0-sejre i bagagen, men vil dog komme til at spare lidt spillere onsdag, men alligevel ender det med en sikker Barca-sejr. Indkast.dk´s bud på kampens resultat bliver derfor 2-0 til Barcelona.

Opgøret bliver fløjtet igang onsdag klokken 21 af Alexey Kulbakov, og kan ses på TV3 Max eller Viaplay.