Fodbold nyheder

Medier:
Eriksen har besluttet sig

Af Magnus Kisbye

Det er ikke blevet til meget spilletid for Christian Eriksen i Inter. Flere italienske medier skriver i dag, at danskeren har truffet en beslutning om fremtiden i den italienske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har ikke ligefrem væltet sig i spilletid i Inter, og rygterne om et skifte har længe floreret i forskellige medier. I dag er det kommet frem, at den danske playmaker angiveligt har truffet beslutningen om at forlade Inter allerede til januar. Det skriver flere italienske aviser.

- Det ser nu ud til, at beslutningen er truffet. Danskeren har forstået, at han aldrig vil være en del af Antonio Contes (Inters træner, red.) planer og vil bede om et salg til januar, skriver Calciomercato.

- Eriksen venter kun på en genåbning af markedet for at forlade Inter, skriver Corriere dello Sport.

Eriksen fik i gårsdagens kamp mod Sassuolo de sidste fem minutter på banen, da Inter førte 3-0, og kampen reelt var afgjort. Sådan har billedet generelt set ud i fynboens tid i Milanoklubben, og ifølge Calciomercato har Eriksen opbrugt sin tålmodighed.

- Det er en tilstand, hvor Eriksen er totalt utålmodig, da han i sin tidligere klub Tottenham var vant til en helt anden behandling af manageren, skriver Calciomercato.

Avisen nævner, at et udlån resten af sæsonen ikke kan udelukkes og skriver samtidigt, at PSG kunne være en oplagt mulighed.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik