Fodbold nyheder

Officielt:
Dortmund forlænger med stortalent

Af Troels Drasbech

Klubben har sikret sig stjernen indtil 2025.

Article image

Borussia Dortmund har i dag bekræftet, at klubben er blevet enige med Giovanni "Gio" Reyna om en langtidskontrakt indtil juni 2025. Det bekræfter klubben på deres officielle hjemmeside. Den blot 18-årige amerikaner kom til den tyske storklub sidste sæson fra New York City FC, hvor han fra januar har været en del af førsteholdstruppen.

Reyna har allerede fået 29 kampe, hvor det samlet er blevet til fire mål og seks assists. Han er yderligere indehaver af en Bundesliga-rekord, da han er den yngste nogensinde med et hattrick af assists i en enkeltstående kamp - det skete i en sejr på 4-0 over Freiburg.

Den alsidige, offensive amerikaner fik yderligere debut for USA i den netop overståede landsholdspause, hvor han endda i sin anden kamp scorede sit debut-mål.

- BVB er en stor klub, der kan udfordre for titler og er med i alle de vigtige turneringer. Unge spillere har især muligheden for at udvikle sig her. Jeg har allerede lært meget i Dortmund, og jeg vil fortsat gerne lære meget mere i fremtiden. Jeg ser frem til at blive ved BVB i lang tid, udtalte Reyna til klubbens hjemmeside.

Mere om Giovanni Reyna

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik