Fodbold nyheder

Engelsk stjerne som afløser for Modric?

Af Henrik Varbøl Andersen

Han præsterer bedre og bedre for sin klub i Premier League, noget som selveste Real Madrid nu har fået øjnene op for.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jack Grealish nævnes som Zinedine Zidanes foretrukne spiller til at afløse Luka Modric, og Real Madrid-træneren har beordret sine scouts til at holde øje med den engelske landsholdsspiller, skriver mediet TeamTalk.

Aston Villa-stjernen har præsteret stærkt for klubben indtil videre i sæsonen, og med fire mål og seks assist i de foreløbige syv kampe, har han altså fanget kongeklubbens interesse. Senest har den offensive midtbanemand endelig også fanget landstræner Gareth Southgates øje.

Han var Englands bedste spiller i 0-2 nederlaget til Belgien i den seneste landskamp. Om han så har potentialet til at afløse Luka Modric, som har rundet de 35 år, og har et år tilbage af sin kontrakt i Spanien, det må fremtiden vise.

Det forventes, at Villa-stjernen får sin tredje landskamp i morgen onsdag, når han forventes at starte inde i Englands kamp mod Island.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea