Fodbold nyheder

Leonardo:
CR7 kunne godt ende i PSG

Af Nicolai Christensen

PSG´s sportsdirektør, Leonardo, er i et interview blevet spurgt ind til Cristiano Ronaldo, og udelukker ikke, at portugiseren kunne ende i den franske hovedstad.

Article image

Da Cristiano Ronaldo i sommeren 2018 skiftede til Juventus var Paris St-Germain også inde i billedet til at få fat på Ronaldo, men valget endte i sidste ende på Juventus for portugiseren. Den fem-gange tidligere Ballon d´Or-vinder har kontraktudløb i Juventus i 2022, og selvom han til den tid vil være 37 år, så forventes det ikke, at portugiseren stopper til den tid. PSG har som sagt tidligere været inde i billedet til at få skrevet kontrakt med Ronaldo og PSG´s sportsdirektør, Leonardo, udelukker ikke, at det kunne komme på tale igen.

- I nutidens fodbold ved man aldrig, hvad der sker. Måske vågner Cristiano Ronaldo op i morgen, og siger, at han vil spille i en anden klub, lyder det fra Leonardo til PSGTV, da han blev spurgt ind til portugiseren.

- Hvem kan købe ham? Det er en lille cirkel. PSG er en del af den cirkel. I transfervinduet har vi vores prioriteter, men vi skal være klar, hvis noget uforudseligt skulle ske.

Normalvis vil en 37-årig nok ikke være så interessant for en klub med PSG´s størrelse, men når det er Cristiano Ronaldo, der er tale om, så ville han nok være interessant for de fleste.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik