ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Leonardo:
CR7 kunne godt ende i PSG

Af Nicolai Christensen

PSG´s sportsdirektør, Leonardo, er i et interview blevet spurgt ind til Cristiano Ronaldo, og udelukker ikke, at portugiseren kunne ende i den franske hovedstad.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Cristiano Ronaldo i sommeren 2018 skiftede til Juventus var Paris St-Germain også inde i billedet til at få fat på Ronaldo, men valget endte i sidste ende på Juventus for portugiseren. Den fem-gange tidligere Ballon d´Or-vinder har kontraktudløb i Juventus i 2022, og selvom han til den tid vil være 37 år, så forventes det ikke, at portugiseren stopper til den tid. PSG har som sagt tidligere været inde i billedet til at få skrevet kontrakt med Ronaldo og PSG´s sportsdirektør, Leonardo, udelukker ikke, at det kunne komme på tale igen.

- I nutidens fodbold ved man aldrig, hvad der sker. Måske vågner Cristiano Ronaldo op i morgen, og siger, at han vil spille i en anden klub, lyder det fra Leonardo til PSGTV, da han blev spurgt ind til portugiseren.

- Hvem kan købe ham? Det er en lille cirkel. PSG er en del af den cirkel. I transfervinduet har vi vores prioriteter, men vi skal være klar, hvis noget uforudseligt skulle ske.

Normalvis vil en 37-årig nok ikke være så interessant for en klub med PSG´s størrelse, men når det er Cristiano Ronaldo, der er tale om, så ville han nok være interessant for de fleste.

Mere om Cristiano Ronaldo

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik