Fodbold nyheder

Medie:
Mourinho ude efter Barcelona-spiller

Af Raymund Nelausen

Jose Mourinho skulle angiveligt være interesseret i at få FC Barcelonas Carles Aleñá til Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinho er i gang med at planlægge, hvordan skal han forstærke sit Tottenham-mandskab. Her har han fået øjnene op for Carles Aleñá fra FC Barcelona. Aleñá er 22 år og begår sig på den centrale del af banen, men det er dog ikke blevet til meget spilletid for den spanske storklub.

Carles Aleñá står noteret for 24 kampe i La Liga for FC Barcelona, hvor det i alt er blevet til 841 spilleminutter. Aleñá har også været lejet ud til Real Betis i sidste sæson for at få flere minutter i benene, men nu kan han være på vej videre til England.

Ifølge mediet Don Balon skulle Jose Mourinho efter sigende have iagttaget, hvorvidt Carles Aleñá ville blive brugt i El Clasico mod Real Madrid. Dette var ikke tilfældet, og derfor vil Mourinho lokke Aleñá til London for at give spanieren spilletid.

Mourinho er dog ikke interesseret i en lejeaftale, og han vil derfor spørge Daniel Levy om ekstra midler til at hente Carles Aleñá til Tottenham under det næste transfervindue i januar.

Carles Aleñá er et produkt af La Masia og har været i klubben siden 2013. I 2018 blev han ført op på La Liga-mandskabet, men har altså ikke fået den forventede succes. Aleñá har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2022.

Mere om Carles Aleñà

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik