Fodbold nyheder

FCM henter ny angriber til klubben

Af Annemette Svane

FC Midtjylland har skrevet kontrakt med Juan Moreno fra Colombia.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juan Moreno er i dag blevet præsenteret som ny angriber i FC Midtjylland. Den 18-årige colombianer skifter fra Puerto Pro FC til de danske mestre. Moreno skal i første omgang spille på den jyske klubs U19-hold, men med tiden, er det planen, at han skal tørne ud for Superliga-holdet. Sportschef i FCM, Svend Graversen, har udtalt sig om deres nye spiller på klubbens hjemmeside:

- Vi er rigtigt tilfredse med at hente Moreno til klubben. Det er en god mulighed, vi har fået gennem vores netværk, og så har vi set ham til turneringer i udlandet. Hans colombianske akademi har også været på besøg i Danmark.

- Moreno er en dygtig angriber og har en fysisk pakke, som bliver utrolig spændende at arbejde med. Han er fuldblodsangriber med næse for mål og begår sig godt i feltet. I fællesskab skal vi udvikle hans tekniske færdigheder i det næste niveau.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea