Fodbold nyheder

Ronaldo kan måske blive klar til CHL-brag

Af Stefan Lindahl

Juventus-profilen Cristiano Ronaldo kan måske nå at blive meldt klar til italienernes Champions League-brag imod FC Barcelona.

Article image

I næste runde af Champions League, som afvikles i den kommende uge, møder italienske Juventus hjemme i Torino den spanske storklub FC Barcelona. Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo var egentlig allerede meldt ude af kampen, men efter sigende kan han blive erklæret spilleklar.

Det italienske medie Corriere dello Sport skriver i dag, at det ikke er umuligt for portugiseren at blive virussen kvit, men påpeger, at det er noget af et kapløb med tiden. Ifølge UEFA-protokollerne skal en spiller senest en uge før kampstart aflevere en negativ test for at få lov til at spille. Derfor skal den negative test afleveres i dag.

Selvom Ronaldo skulle afleverer en positiv test i dag, så kan han stadig nå at blive klar til Juventus’ næste Serie A-kamp imod Hellas Verona i den kommende weekend. Det skyldes, at Serie A-protokollerne er anderledes end dem, som UEFA opererer efter.

Hvis Ronaldo bliver meldt spilleklar, så får fodbold-tilhængerne verden over igen et opgør imellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. De to har ikke spillet imod hinanden, siden Ronaldo forlod spanske Real Madrid i sommeren 2018.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik