Fodbold nyheder

Medie:
Tyrkisk storklub ude efter Jonas Wind

Af Raymund Nelausen

Flere tyrkiske medier melder i dag, at Galatasaray er interesseret i Jonas Wind, hvor klubbens træner sammenligner angriberen med Zlatan Ibrahimovic.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jonas Wind har noget overraskende fået en stor fan i tyrkisk fodbold. Her har Galatasarays træner, Fatih Terim, fået øjnene op for FC Københavns angriber, og ifølge flere tyrkiske medier vil han angiveligt hente Wind til klubben.

Det er medierne Fanatik og Fotomac, som skriver, at Fatih Terim er en stor fan af Jonas Wind og har bedt ledelse om at hente den 21-årige dansker til Galatasaray. Terim vil gerne have, at klubben investerer i fremtiden, og her skulle Jonas Wind været en vigtig brik.

Desuden udtaler Fatih Terim, at Jonas Wind har potentiale til at blive lige så god som Robert Lewandowski og Zlatan Ibrahimovic. Hvis en handel skal falde på plads, bliver den tyrkiske storklub nødt til at betale en stor overgangssum for danskeren.

Tidligere har Ståle Solbakken udtalt, at FC Købehavn går efter at tjene over 100 millioner på et salg af Jonas Wind. Siden den udtalelse har angriberen også fået debut for det danske A-landshold, så det prisskilt kan stige i fremtiden. Jonas Wind har kontrakt med FC København frem til 2025.

Mere om Jonas Wind

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik