Fodbold nyheder

Ekspert:
Kepa er sikkert tredjevalg nu

Af Daniel Fisker

Den 58-årige ekspert Tony Cascarino har ikke meget til overs for Chelsea-målmanden Kepa Arrizabalaga.

Article image
Ritzau-Scanpix

Verdens dyrest købte målmand Kepa Arrizabalaga har mistet sin startplads i Chelsea til Edouard Mendy, fordi den 26-årige spanier begik et væld af fejl i den forgangne sæson. Weekendens kamp mod Southampton gjorde det ikke nemmere for Kepa at vinde sin startplads tilbage – tværtimod.

Den 58-årige ekspert Tony Cascarino tror således, at veteranmålmanden Willy Caballero nu også har overhalet Kepa, som i sommeren 2018 kostede Chelsea 595 millioner kroner, i Chelseas fødekæde for målmænd. Cascarino er desuden overbevist om, at Chelsea-manageren Frank Lampard ikke kan lide Kepa.

- Han er gået fra at være førstevalg til at være andetvalg, men efter Southampton-kampen er han sandsynligvis tredjevalg, udtaler Tony Cascarino ifølge Daily Star.

- Han vil ikke engang kunne finde vej til bænken nu, fordi Willy Caballero vil være andetvalg.

- Jeg er en smule overrasket over, at Lampard valgte at bruge Kepa. Han kan ikke lide Kepa – det er tydeligt.

- Caballero har begået meget få fejl, men fordi de har betalt et så stort beløb for en spiller, så er de nødt til at retfærdiggøre at bruge ham for at give ham muligheden for at præstere.

Selvom Lampard tilsyneladende har droppet Kepa til fordel for Mendy, som kostede Chelsea i omegnen af 180 millioner kroner, så har Chelsea-manageren tidligere bakket sin spanske målmand op. Han lagde dog ikke skjul på, at han var skuffet over Southamptons allerede famøse mål lørdag eftermiddag.

Mere om Kepa

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik