SønderjyskE - Brøndby

Danmark: Superligaen
SønderjyskE H. Wright (48), A. H. Bah (54)
Sydbank ParkFuld tid2-0Tilskuere: 350
Brøndby
LineupReferatVideo

SønderjyskE straffede Brøndby hårdt

Af Niels Nedergaard

Brøndby dominerede stor dele af kampen, men det var SønderjyskE, der var mest kyniske foran målet og vandt med 2-0.


Der var på papiret lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, da SønderjyskE på eget græs tørnede sammen med Brøndby søndag eftermiddag.

Gæsterne fra Vestegnen begyndte opgøret bedst og kom ud som lyn og torden. Desværre for de blågule, så havde de ikke taget skarpheden med sig til det sønderjyske denne søndag.

Først var det Jesper Lindstrøm, der brød fint igennem hjemmeholdets forsvar, men skarpheden manglede for det unge Brøndby-talent.

Også Mikael Uhre kom frem til nogle fine chancer i løbet af første halvleg, men igen manglede slutproduktet. I stedet kunne de to hold gå til pause, som de startede. Nemlig med et 0-0-resultat på måltavlen.

I anden halvleg var billedet totalt vendt på hovedet. Her var det nemlig hjemmeholdet, der kom ud som lyn og torden. Glen Riddersholm havde tydeligvis talt med store ord i pausen, for SønderjyskE var som et forvandlet hold i anden halvleg.

Blot tre minutter inde i anden halvleg dukkede Haji Wright op, og så nettede amerikaneren for fjerde gang i sæsonen og gjorde det til 1-0.

Og der skulle ikke gå mange minutter, så var den gal i Brøndby-defensiven igen. Anders K. Jakobsen tog et par fine træk inde i gæsternes felt, og så lagde han bolden fladt indover til en fuldstændig fri Alexander Bah, der gjorde det til 2-0 for SønderjyskE.

Så skulle man ellers tro, at hjemmeholdet stille og roligt ville køre sejren hjem, men faktisk var det igen Brøndby der fik overtaget i spillet.

Men som billedet også var det i første halvleg, så manglede skarpheden. Bedst blev dette illustreret med lidt over ti minutter tilbage, da Andrea Pavlovic pludselig stod helt fri inde i hjemmeholdets felt.

Men nej. Bolden ville bare ikke ind for Brøndby, og i stedet headede Pavlovic bolden over målet. Og når man ikke formår at lave mål, så taber man fodboldkampe, og det var tilfældet for de blågule fra Vestegnen denne søndag.

SønderjyskE fik nemlig afværget presset fra gæsterne, og dermed kunne Glen Riddersholms tropper fejre en stor triumf og tage den tredje sejr på hjemmebane på stribe i ligeså mange forsøg.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik