Everton - Liverpool

England: Premier League
Everton M. Keane (19), D. Calvert-Lewin (81), Richarlison (90)
Goodison Park (Liverpool)Fuld tid2-2
Liverpool S. Mané (3), Mohamed Salah (72)
LineupReferat

Jürgen Klopp:
Everton kan udfordre os med Ancelotti

Af Asbjørn Steffensen

Liverpool-manageren mener, at Everton med Ancelotti ved roret kan blive reelle udfordrere til deres succesrige rivaler.

Article image

Everton har fået en fantastisk start på deres sæson, hvor de har vundet 7 kampe ud af 7 mulige fordelt på alle turneringer. Det er deres bedste start på en sæson i 126 år! På lørdag venter så sæsonens største udfordring hidtil, hvor de skal møde de forsvarende mestre fra Liverpool, som også er deres naboer og rivaler.

Liverpools manager Jürgen Klopp havde forud for rivalopgøret mange rosende ord om Everton, men specielt manager Carlo Ancelotti fik meget anerkendelse sin vej.

- Hvad jeg tænker om Carlo Ancelotti, har aldrig været en hemmelighed. Jeg respekterer ham så meget. Han er en fantastisk person. Da jeg hørte, at han skulle være manager i Everton, tænkte jeg: Uuhh, den næste seriøse udfordrer er sat i spil, sagde Klopp til BBC Football Focus og fortsatte:

- De har lavet de perfekte transfer denne sommer. De har fundet præcis de spillere de havde brug for til at forbedre et i forvejen godt fodboldhold. Så det er et rigtig godt hold, og bagkæden fungerer bedre, da det er nemmere at forsvare på et godt hold. Det er det, det sker, når du ser Everton, så det bliver en rigtig spændende kamp.

Everton og Liverpool møder hinanden lørdag i Premier League, hvor hjemmeholdet skal ud og fortsætte deres sejrsstime, mens Liverpool skal rejse sig fra deres pinlige 2-7 nederlag til Aston Villa.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - FerencvárosChampions League - Lazio - DortmundChampions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - Atalanta