Fodbold nyheder

U-21-landsholdstræner:
Nketiah kan følge i Shearer og Kanes fodspor

Af Nicolai Christensen

Arsenals Eddie Nketiah mangler et mål for at passere Alan Shearer som den mest scorende engelske u-21-landsholdsspiller, efter at han har tangeret Shearer og Jeffers rekord på 13 mål for det engelske u-21-landshold.
Article image
Ritzau-Scanpix
Eddie Nketiah scorede i sidste uge i en kvalifikationskamp til det kommende u-21-EM imod Andorra, og det bragte ham op på 13 mål for det engelske u-21-landshold. Det har gjort, at den 21-årige angriber nu har tangeret Allan Shearer og Francis Jeffers rekord. Han mangler altså derfor kun et enkelt mål for at kunne sætte sig selv på mål-rekorden. Nketiahs u-21-landsholdstræner Aidy Boothroyd har efter tangeringen udtalt sig om den unge Arsenal-angriber.


- Hvis du kigger på den karriere Alan havde, og den karriere som Harry Kane har – det som Eddie mangler, er at komme til et punkt, hvor han ligesom de to spillere, bare scorer når han får chancen. Der går du fra en ung spiller til en senior-spiller, lyder det fra Boothroyd til Independent.

- Han er der ikke helt endnu, men han er ikke langt fra. Det faktum, at han nu bliver nævnt i snakken vedrørende de spillere, som jeg har nævnt, viser hvor meget jeg tror på ham, og hvor vigtig han er i vores setup.

- Han kommer til at opnå store ting. Han har en aura af lederskab omkring sig. Han er nede på jorden. Han er meget professionel.

Det er altså en træner, som har en masse roser til angriberen, der også har fin med succes på sit klubhold hos Arsenal under manager Mikel Arteta. Englænderen har scoret ni mål i 43 kampe for ”The Gunners” i alle turneringer.

Mere om Edward Nketiah

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik