Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lyon forlanger 372 mio. kroner fra en hver handel som involverer Houssem Aouar, efter at de har afvist et bud på 268 mio. kroner fra Arsenal. (RMC Sport)

Arsenal er klar til at forhøje deres bud på Auoar til 297 mio. kroner, med efterfølgende 73 mio. kroner i potentielle add-ons. (Football London)

Chelsea vil lave et officielt bud på mere end 325 mio. kroner for Declan Rice og tror på, at det er nok til at hente den engelske midtbanespiller, da West Ham har brug for pengene. (Sun on Sunday)

Men ”The Hammers” håber på at kunne hente Chelseas Antonia Rüdiger på lån. (Sun on Sunday)

Manchester United er stadig med i opløbet for Portos Alex Telles, og er angiveligt sikre på, at en handel snart vil blive indgået for den 26-årige back. (Star)

United er også med i kampen om den 16-årige argentiner Alex Luna, som spiller for Atletico Rafaela i hjemlandet, og er klar til at kæmpe med AC Milan for den unge angriberes underskrift – selvom han måske først ankommer til klubben i 2022. (Sunday Mirror)

Liverpools 20-årige angriber Rhian Brewster vil snakke med Crystal Palace omkring et muligt 163 mio. kroner-skifte, alt imens, at Sheffield United og Aston Villa også er interesserede i den engelske u-21 landsholdsspiller. (Sun on Sunday)

Efter at have været i forhandlinger med Liverpool over Brewster, og Arsenal over den 19-årige angriber Folarin Balogun – Sheffield United er nu interesserede i Daniel Sturridge, som stadig er fri på markedet efter at have forladt Trabzonspor i marts. (Mail)

Leeds ser ud til at ville byde på Norwich Citys engelske kantspiller Todd Cantwell. (Football Insider)

Manchester City forbereder en ny kontrakt til Phil Foden – forhøjer englænderens løn fra 244.000 kroner om ugen til mere end 1,2 mio. kroner om ugen. (90 min)

Liverpool vil afholde samtaler med Motherwell-forsvarsspiller Sam Campbell efter, at Leeds og Brigton har fået accepteret bud på ham. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig