Fodbold nyheder

Medie:
Gytkjær får tidligere Barcelona-spiller som holdkammerat

Af Raymund Nelausen

Danske Christian Gytkjær kan meget snart få en erfaren holdkammerat, da AC Monza er tæt på at skrive under med den tidligere AC Milan- og FC Barcelona-spiller Kevin-Prince Boateng.

Article image
Ritzau-Scanpix

Silvio Berlusconis store projekt i Italien, AC Monza, er på vej til at hente en stor forstærkning til klubben. Ifølge Transfermarkt.com skulle Serie B-mandskabet angiveligt være tæt på Kevin-Prince Boateng, der forlader Fiorentina i Serie A. Han har ikke længere en fremtid i klubben, og derfor er Florentina gået med til, at Boateng forlader dem med det samme.

Næste klub bliver så AC Monza, og det er der en personlig grund til. Kevin-Prince Boateng vil meget gerne tættere på sin familie i Milano, og da hverken Inter eller AC Milan vil hente ham, må han gå andre veje. Her kommer AC Monza ind i billedet, da Monza kun ligger 20 kilometer fra Milano.

Hos AC Monza bliver Boateng holdkammerat med danske Christian Gytkjær, som også er kommet til klubben for nyligt. Det bliver Boatengs femte klub i Italien, da han også har en fortid i AC Milan, Genoa, Sassuolo og Fiorentina.

AC Monza er netop rykket op i Serie B, men de har større planer end det. De vil allerede tage skridtet videre til Serie A og har derfor hentet flere forstærkninger til klubben. Udover Gytkjær er Jose Machin fra Parma og Andrea Palazzi fra Inter også blevet hentet til Monza.

Mere om Kevin-Prince Boateng

Mere om Beşiktaş

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik