Fodbold nyheder

David Nielsen:
Arh…

Af Torsten Brix

AGF-træneren forholder sig til Europa League-nederlaget.


AGF er færdige i Europa. Det er en kendsgerning, efter at holdet tabte 0-3 mod det slovenske hold NS Mura i Europa League-kvalifikationen. AGFs europæiske kampagne varede dermed to runder, efter at holdet slog finnerne Honka med 5-2 i første kvalifikationsrunde. David Nielsen havde inden kampen udtalt, at det ville blive en svær kamp, og han fik da også ret i sin forudsigelse. Slovenerne dukkede AGF med en scoring i første halvleg og to i anden, og undervejs måtte Gift Links udgå med noget, der lignede en fiberskade i låret. Afløseren var nyindkøbet Søren Tengstedt, der kom på banen efter en halv times spil.

Sådan skrev Indkast.dk i referatet af AGF’s skuffende nederlag i Europa League, men i dagens udgave af Jyllands-Posten nedtoner træner David Nielsen skuffelsen:

- Arh, jeg ved ikke, om man kan sige, at vi burde have slået dem. Det er ikke noget dårligt fodboldhold, men på vores bedste niveau kan vi helt sikkert godt slå dem. Men vi lavede nogle ting i løbet af kampen, som vi normalt ikke gør, og det betyder, at vi ikke fik kontrol over resultatet. Det er klart, at vi havde problemer med at få sparket bolden over stregen. Det gjorde, at vi ikke fik det resultat, vi gerne ville have haft. Vi manglede 5 pct. energi hele vejen rundt. Det var der ingen tvivl om.

- Vi mistede vores omstillingsspil og vores fart, da Gift Links gik ud. Vi skulle genopfinde os selv undervejs i kampen. Det fik vi egentlig gjort fint på bolden, men uden at det blev rigtigt farligt i anden halvleg. Det gjorde ondt. Efterhånden, som der ikke kom bid i vores omstillinger, så skete der noget med vores spil. Vi havde langsommere angreb, og det klædte os overhovedet ikke.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik