FC København - Brøndby

Danmark: Superligaen
FC København K. Wilczek (12)
ParkenFuld tid1-2
Brøndby J. Lindstrøm (31), M. Uhre (90)
LineupReferatVideo

Wind blæste til angreb

Af Torsten Brix

Stort boost til FCK – inden mødet med Brøndby…


Dog sikrede et sent comeback, at FC København stadig er at finde i Europa League-kvalifikationen. Efter 83 minutter scorede den netop indskiftede Robert Mudrazija. Dermed var der udlignet, men ondt skulle blive værre for de svenske værter to minutter senere. Her var det Jonas Wind, som scorede efter et hjørnespark, og dermed var det hele vendt rundt på hovedet på ganske få minutter.

Sådan skrev Indkast.dk i kampreferat fra FCK’s sene sejr over IFK Göteborg i går, og i dagens udgave af Ekstra Bladet siger matchvinder Jonas Wind:

– Vi skulle nok have udnyttet nogle af vores chancer før det og ikke kommet derud, hvor vi kom bagud med et kvarter igen. Mange havde sikkert katastrofe-overskriften klar, og jeg tænkte, at det fandeme var løgn. Efter så mange chancer til os, scorede de på deres første, men vi bevarede troen og fik det vendt.

– Det kunne være endt rigtig galt, men vi stod sammen og kæmpede alle mand. Det var stærkt. Det havde godt nok været sløjt, hvis vi røget ud nu, men en sejr luner altid og giver os et boost inden derbyet på søndag.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Jonas Wind

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik